Weer genieten van het leven

Wij heten u welkom in de woonzorgcentra van Foyer de Lork

'Verhuizen naar een woonzorgcentrum is voor veel mensen een verbetering van hun leven'. Dat klinkt vast weinig geloofwaardig wanneer u in uw vertrouwde omgeving geniet van ‘uw oude dag’. Maar wees eerlijk: geniet u nog echt? Of ervaart u toch ieder dag meer ongemakken?

In onze woonzorgcentra doen onze medewerkers er alles aan om u het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Wat voor ons telt, is dat u zich bij ons écht thuis voelt.

Een woonzorgcentrum van Foyer de Lork omschrijven we niet als 'rusthuis' maar als een 'open' huis. Dit is úw huis en net als bij u thuis geniet u van vrijheid, comfort, privacy, veiligheid...

... en van uitstekende zorg want Foyer de Lork staat, naast de goede sfeer in haar huizen, ook bekend om haar medische begeleiding en verzorging. Wij bieden u iedere dag opnieuw zorg met 'Focus op mensen'. Een duidelijke visie, gebaseerd op een stevig gefundeerde missie, die al onze medewerkers hoog in het vaandel dragen.

Kom zelf een kijkje nemen en ontdek of u zich thuis zou kunnen voelen in één van onze woonzorgcentra. Wandel bij ons binnen en kom een babbeltje slaan met onze medewerkers, vrijwilligers en bewoners. De directie heet u welkom en neemt u graag mee op een persoonlijke rondleiding doorheen het huis.

Tot binnenkort?

 

  
Home