We heten u welkom

in woonzorgcentrum Clarenhof

Gesloten verleden, open toekomst

Na eeuwen stilte opende het Clarenhof in Hasselt in 2014 opnieuw zijn deuren. Op de prachtige site bevindt zich vandaag een woonzorgcentrum met 44 woongelegenheden, een gezellig Grand Café en 55 assistentiewoningen.

Clarenhof is voortaan een open en warme thuis, ook voor u of voor een oudere die u dierbaar is.

Een begrip in woonzorg

Seniorencampus Clarenhof is een creatie van vzw Foyer de Lork. Deze koepelorganisatie is een begrip in 'woonzorg' voor ouderen. Hun warme aanpak, persoonlijke diensten en oog voor huiselijke sfeer maken dat u zich meteen zal thuisvoelen in dit woonzorgcentrum.

U kan ons contacteren teneinde een vrijblijvende afspraak te maken om zo te ervaren hoe Clarenhof voor u of uw naaste(n) een warme thuis kan zijn.

Meer informatie vindt u ook terug te vinden in onze infomatiebrochure

Onze bewoners getuigen

"Hier voelen wij ons thuis"

Hier hebben we minder zorgen dan thuis. We woonden graag thuis maar toen de dokter me zei dat ik Frans elk dag eten moest geven, zochten we een andere oplossing... en die hebben we gevonden. En ook hier, in Clarenhof, voelen we ons thuis. 

Lies en Frans

"Niet meer alleen"

Sinds ik verhuisd ben naar dit woonzorgcentrum voel ik me niet meer zo alleen. Ik heb er zelfs een goede vriend bij: de Rudi.

Gerard

"Altijd vanalles te doen"

Ik vind het tof dat er zoveel voor ons wordt georganiseerd en ingericht. En dan al die vrijwilligers… ik denk dat ze er nergens zoveel hebben als hier!

Felix 

Home